Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany
Toate femeile pot fi împărţite in cele care iubesc penisuri mari şi cele care încearcă să o ascundă!
            PAGINA DE START    ÎNTREBĂRI / RĂSPUNSURI   CONTACT DESCARCA ACUM    
CELE MAI EFICIENTE METODE DE MARIREA PENISULUI BARBATULUI

Radical!      Competent!       Garantat!

Barbatii mereu doresc să aibă totul mai mare decât au alţii. Dar, în cazul în care vorbind despre penis .... Cum sa creştem dimensiunea cocoşelului- această întrebare tulbură o mulţime de barbati. Penisul - este o dovadă de tărie şi demnitate a barbatului.

Metodologia noastră unică "Cum sa maresti un penis de 10 cm, într-o lună" - este o marire simpla şi convenabila a penisului, fără unguente, tablete, medicamente scumpe şi intervenţii chirurgicale. Şi rezultatele, realizate prin acest metodologie rămân pentru întreaga viaţă.

Programul "Cum sa maresti un penis cu 10 cm într-o lună", dezvoltat de sexologi de frunte ai Uniunii Europene garantează rezultate bune de 100% pentru cei care au incercat acest sistem.

În medie, extinderea unui penis reprezinta 10 cm în lungime şi 1 cm în grosime într-o lună! Nu este o gluma, este un fapt dovedit!

Metodolgia a fost dezvoltata pentru a face exerciţii speciale, orientate pe marirea penisului, creşterea grosimii si lungimii fără intervenţie chirurgicală şi destinate utilizării acasă.. Metodologia s-a dovedit nu numai un mijloc de marire a organelor sexuale, ci si o metodă de corecţie a penisului strâmb evitand intervenţiile chirurgicale. Folosirea acest curs influenţează pozitiv libidoului (apetitul sexual) şi stimulează erectia penisului si potenta barbatului. Nu aveţi nevoie să consultati un doctor.


CEL MAI EFICIENT SISTEM DE EXERCITII:
 • Permite o creştere a dimensiunii penisului in erectie cu 10 cm în lungime şi 1 cm în grosime într-o lună, fără intervenţii chirurgicale.
 • Lasa rezultatele obţinute pentru tot restul vieţii.
 • Corectează curba tijei unui penis şi boala Peirony.
 • Prelungeşte preputul.
 • Stimulează erecţie prelungită, duritatea penisului si apetitul sexual (libido).
 • Se potriveste barbatilor de orice varsta.
 • Poate fi aplicat la orice dimensiune a unui penis.
 • Optim pentru bărbaţi circumscisi.
CE MARIME ARE PENISUL DUMNEAVOASTRA


Potrivit lui Richard Eswards, clasificarea dupa lungimea penisului in erectie este după cum urmează:
 • Penis mic- 141.5 mm
 • Penis Mediu - 161.8 mm - Mărimea medie a unui penis
 • Penis mare - 181.1 mm – Mărimea normală a unui organ sexual
precum şi dupa circumferinta:
 • Penis mic 117,6 mm
 • Penis mare - 127,4 mm - Mărimea normală a unui organ sexual
 • Penis mare 137,8 mm
Într-o altă cercetare, când mai puţini oamenii au fost examinati, medicul Richard Edwards a obtinut următoarele rezultate:
 • Mai puţin de 100 mm: 1% din bărbaţi - penis mic
 • 100 - 129 mm: 10% - penis mic
 • 130 - 149 mm: 20% - mărimea normală a unui organ sexual
 • 150 - 159 mm: 25% - mărimea normală a unui organ sexual
 • 160 - 179 mm: 30% - dimensiunea medie a unui penis
 • 180 - 199 mm: 10% - dimensiunea standard a unui penis
 • 200 - 229 mm: 3% - penis mare
 • 230 mm: 1% - penis uriaş
Marirea unui penis cu doar 10 la sută reprezinta deja o diferenţă sensibilă între definiţiile de "mici" şi "normale" ale penisului.
Daca un om declară că lui nu-i pasă ce dimensiune are penisul lui - el se preface Nu e barbat sa nu-i pasă. Penisul - este mândria unui barbat, este al doilea "Eu sunt". Sau - "carte sa de vizită" în lume sexului. Cât de mulţi oameni ai intalnit care nu le pasa de cartea lui de vizită?

DE CE IUBESC FEMEILE BARBATII CU PENIS MARE?


V-aţi gândit vreodată de ce femeile atunci când cumpără un vibrator sau penis artificial la un sex-shop prefera dimensiuni de 18, 20, 24, 30 cm? Există o mulţime de cauze:
 • Penisul mare este un semn de putere şi masculinitate.
 • Dimensiuniunile mari ale unui penis poate face o femeie excitata de doar modul în care arată. Ea imediat isi imaginează sex stralucitor si tentant, acest sentiment in sine excită în mare măsură o femeie.
 • Mărimea semnificativa unui organ de sex face multe pozitii sexuale mai convenabile. Numai penisul lung, mare poate pătrunde adânc într-o incregatura, mai ales atunci când ele sunt aproape de orgasm. Dorinta unei femei de a lua un penis înauntru cât de adânce posibil in timpul orgasmului vorbeşte de la sine!
 • Cu cat mai mare e penisul cu atat mai mare este suprafaţa de contact şi corespunzator, suprafaţa sensibila de stimulare externe. De aceea, cu atât mai mare e penisul cu atat mai picante sunt sentimentele ce le oferă bărbatului şi la femeii.


Deci, cum funcţionează?

Cum sa maresti un penis - este acum o nouă întrebare. Această întrebare a fost de mare interes mulţi ani în urmă. Experţii noştri au studiat experienţă straină şi de peste mări şi, ca rezultat - avem acum o metodolgie speciala care a fost dovedita de ani şi oferă
REZULTATE PRACTICE.
De aceea, marirea penisului este posibilă şi reală, acest lucru este un fapt incontestabil!

Cum functioneaza din punct de vedere fiziologic, anatomic?

Un penis e format din trei zone generale: două camere mari sus (Corpora Cavernosa), precum şi o cameră mai mica mai jos (Corpus Spongisum). Aceste regiuni au structura poroasă şi pot fi umplute şi reţine curgerea sângelui. ele sunt responsabile de mărimea şi grosimea unui organ sexual.

Aceasta înseamnă că cu cat mai mult sange poate retine atunci când e in erecţie, cu atat mai mare penisul dvs. va fi. Metodologia pe care v-o sugerăm, prin intermediul unor repetate exerciţii speciale ajutta la creşterea corpului spongioas şi a corpului cavernos (corpurile Cavernosa si Corpus Spongisum) a organului dumneavoastră sexual.

Treptat aceste exerciţii permit ţesuturilor poroase sa cuprinda un volum de sânge crescand şi, în consecinţă, penisul tau va deveni mai mare în lungime şi grosime. In final este posibil sa creştem un penis de 1,5 ori. Şi luând în considerare faptul că, datorită exerciţiilor de circulatie a sangelui prin penis si testicule se îmbunătăţeşte, veti simti o erectie în mod semnificativ mai puternică.

Va reamintim din nou - aproape fiecare parte a corpului dumneavoastră poate fi modificata prin intermediul exerciţiilor şi penisul nu este o exceptie.

Şi acum despre metodologia noastra de exerciţii

Această metodă nu există de 1 an, de aceea, nu numai bărbaţii dispuşi sa-si mareasca penisurile lor au devenit interesati de ea, dar, de asemenea, medici şi oameni de ştiinţă din întreaga lume - deoarece idea cu privire la imposibilitatea de a creşte literlamente dimensiunea unui penis în mod natural era larg raspandita.

Un grup special de oameni a fost adunati, fiecare cu diferite lungimi si grosimi de penis. La experiment au participat 700 de barbati în total. Principala condiţie stabilita pentru participanţi a fost să urmeze exerciţii.
După un curs de exerciţii un set de întrebări a fost pus cu privire la rezultate. Iată-le:
S-a marit penisul?

Da, penisul s-a marit într-adevăr- 684 barbati
Eu n-am observat efectul maririi - 16 barbati.
Doar 16 oameni nu au observat sau nu au fost în măsură să observe efectele! 16 din 700.

Mai mult decât atât, aproape toată lumea a răspuns că relaţiile lor sexuale s-au îmbunătăţit - calitatea erectiei a crescut şi ejacularea precoce a dispărut.
Este aproape 100% rezultate.

Cât de mult s-a mărit penisul?

După 3 luni de exerciţii repetate penisul s-a marit cu 2.75 cm, în medie.
Cele mai rele rezultate – 1.5 cm.
Cele mai bune rezultate – 3.8 cm.
Si doar dupa 3 luni!

Veţi continua mai departe. Corect?

În cazul în care se fac exercitii în continuare, va creşte penisul în mărime mai departe?

Unii dintre participanţi continuă exerciţiile lor pentru a mari penisul lor mai mult. Şi într-adevăr, penisul a menţinut creşterea.
Da, dacă se continua mai departe exercitiile atunci rezultatele vor deveni mai bune. Şi este important să reţineţi că rezultatele vor rămâne pentru totdeauna.


Cât timp ia de facut exerciţiile?

Majoritatea participanţilor a petrecut cu exercitiile 20-25 de minute pe zi.
Unii dintre participanţi au petrecut 5-15 minute exersand, dar este aceasta un minim pe care ar trebui să-l petreacă intr-o zi în încercarea de a obţine rezultate?
Unii dintre participanţi au petrecut 45-60 de minute pe zi. Este necesar să fie menţionat faptul că cea mai bună soluţie este de a exersa 20-25 de minute pe zi, pentru o perioadă de 5-6 luni - în cazul în care doriţi să obtineti o marire substanţiala a penisului.

Doar pentru tine:

Am selectat exerciţiile pentru dumneavoastră în aşa fel încât toată lumea sa poata face penisul lor mare şi gros, chiar mai bine decât pe placile de publicitate ale unui chirurg cosmetic scump. Sau model porno.
Acest set unic de exerciţii care vă va permite să vă simţiţi ca un super-amant în doar câteva săptămâni sau luni. Metodologia noastra este naturala, doar exerciţii fizice. Nu există contraindicaţii.

Avantajele de a avea un penis mare:
 • Mândria unui barbat. Penis mărit întotdeauna atrage atenţia şi respectul. Nu contează când aceasta se întâmplă: în camera de imbracare, baie sau in dormitor. Atât bărbaţii, cât şi femeile judecă penisul mare ca un semn de putere şi masculinitate
 • Lung, gros bine dezvoltat organul sexual al unui barbat commanda unui barbat un sentiment mai profund al potentei, suprematiei sale sexuale, ii da încredere în sine. Şi înca un motiv pentru a mari penisul - efect pozitiv asupra vieţii şi comportamentului de zi cu zi , viata de afaceri şi în viaţa personală. De regulă, astfel de oameni sunt de mai de succes în faptele lor.
 • Un organ sexual mai lung si mai gros poate face o femeie excitata de doar modul în care arată. Ea imediat isi imaginează sex stralucitor si tentant, acest sentiment in sine excită în mare măsură o femeie. Este posibil printr-o marire a penisului.
 • Flexibilitate sexuala marita Mărirea penisului dvs., va asigura varietate semnificativă de pozitii de sex! Ganditi-va la imposibilitatea de a avea un penis mediu va deveni posibil sa aveti unul mare.
 • Produce sentimente mai picante. Cu cat mai mare epenisul cu atat mai mare este suprafaţa de contact şi corespunzator, suprafaţa sensibila de stimulare externe. De aceea, cu atât mai mare e penisul cu atat mai picante sunt sentimentele ce le oferă bărbatului şi la femeii. Marirea penisului duce la orgasm complet real a ambilor parteneri.
Deci, marimea penisului conteaza, şi întrebarea "Cum să marim penisul ingrijoreaza majoritatea barbatilor. Metodologia "Cum sa maresti penisul cu 10 cm, într-o lună", va ajuta multi barbati sa se bucure de vietile lor si sa devina amanti mai buni!
Creşte lungime şi grosimea unui penis rapid şi în siguranţă în orice condiţii - in propria dvs. acasă! Dimensiunea penisului depinde de tine!
Descarca metodologia chiar acum - prietena ta asteapta!
Bonusuri


Primul bonus: Tehnicile secrete de fricţiune

Fricţiunile - acesta este numele acelor mişcări ce ofera atât de multa placere. Ele sunt împingerile penetrante pe care le faci atunci când faci dragoste cu o femeie. Şi dacă nu ştiţi că acestea ar putea fi complet diferite - contactele dumneavoastra sexuale ar putea fi considerate ca fiind fara succes.

Frictiunea ar putea fi de viteze, adâncimi, ritm şi intensitate diferite - dumneavoastra într-adevãr aveti nevoie să schimbaţi toti acesti parametri pentru a satisface femeia dumneavoastra şi să o faceti plângă pentru mai mult.

Deci, tehnica de 9-1, tehnica de necajire, tehnica de "sus şi în jos" şi ceva mai mult, inclusiv sfaturi utile şi eficiente - vei primi ca primul nostru bonus!

Al doilea bonus: tehnica de sărut stimulator

Daca subestimati magia unui sărut, veţi face sex imperfect şi voi insiva - nesatisfacuti. Multi barbati ignora această armă puternică sau nu ştiu cum să o folosească corect şi exact. Indemanarea unui sarut excitant - este un criteriu cu ajutorul caruia femeile fac judecatile lor cu privire la puterea ta de barbat.

Dacă un om nu poate face o femeie languroasa cu un sărut de-al lui, înseamnă că el ar putea fi negat - pe de altă parte datorită unui sarut incitant şi perfect o femeie poate ierta foarte multe. Un sarut sexy, senzual - este avantajul dumneavoastră de netagaduit, şi femeile acordă o atenţie mare la sărutări şi îmbrăţişări.

Printr-un sarut o femeie judeca despre sex în viitor. Ştiaţi că? În cazul în care sarutul este neatent si trecator - nu veţi mai face sex. De ce ar trebui să pierzi sansa? Aflaţi tehnica unui sărut senzual - fa-ti prietena ta se se topeasca în mâinile tale! Doar un sarut - dar ea este gata de acţiune şi de a face dragoste imediat!

Al doilea bonus: SSS – Semnale Sexuale Ascunse

Femeile fără să vrea, va trimite semnale că ea vrea să vă aparţina - fără cuvinte şi invitaţii care nu trebuie divulgate, prin utilizarea de semnale sexuale ascunse.

Aflaţi cum să înţeleageti această limbă fără cuvinte şi deveniti de succes în sex şi in flirt. Nu aveţi nevoie sa rezolva enigmele lor - înveţati să va uitati prin femei!

Acum puteţi arunca doar o privire la o femeie pentru a înţelege modul în care ea vă tratează şi de a lua decizia corectă in ce o priveste SSS - Semnale Sexuale Ascunse. Flirtul se petrece ca un joc de şah-şi veti câştiga cu siguranţă dacă învăţaţi ştiinţa SSS şi poate face femeie sa doreasca - ea este a ta!
Majoritatea barbatilor nu stiu cum să dea intalniri şi sa flirteze cu femei chiar şi atunci când acestea arată în mod explicit interes în relaţiile apropiate! Nu supara femeile- ele te vor, iata!


Mišljenja / Komentari

Miloš, 26 godina

Prvi rezultati su bili vidljivi već posle par nedelja. Ja ne kažem da je penis odmah porastao 10cm, ali sam osetio priliv seksualne snage i kao da je moj penis postao jači.Nikola, 34 godine

Prvu promenu koju sam ja primetio posle korišćenja Programa za uvećanje penisa desilo se posle nedelju dana. Osetio sam da imam dužu erekciju.

Rade, 25 godina

Posle dve nedelje treniranja ja ne prepoznajem svoj penis kad se pogledam u ogledalo. Moja devojka kaže da sam postao izdržljiviji u krevetu.

Ljubiša, 23 godine

Moj penis posle primene metode je postao tvrđi, jači i nije mogao da se iskrivi. Sve to je bolje nego što sam mogao i predvideti.

Marko, 24 godine

Vežbam po Vašem sistemu, dodao sam oko 2cm u dužinu i oko 1,5cm u debljinu. Metoda je odlična!

Aleksandar, 23 godine

Kao i, verovatno, većina i ja sam sumnjao u efikasnost metode. Rešio sam da s tačke gledišta nauke priđem problemu i ako se šta desi da razotkrijem mit. Pre početka treniranja sam brižljivo merio penis. Mom čuđenju nije bilo kraja kad sam posle mesec i po ponovio merenje. 3,5cm u dužinu i više od centimetar u debljinu. Ovo stvarno radi, iako su moji rezultati daleko od maksimalnih.

Darko, 30 godina

Posle redovnih treninga u toku dva i po meseca dužina se povećala sa 15,5 cm na 20,5cm. U debljinu se povećao oko 2 centimetra. Neke fantastične rezultate nisam ni očekivao, ako ćemo pravo, očekivao sam da ih neće ni biti ili da će biti baš neznatne.

Vlado, 22 godine

…posle dva meseca, stojiš i gledaš odgore na svoj «mega-alat» i misliš se “Ne seri… E ovo je super!”. Dobio sam samopouzdanje i postao sam bolji u seksu.

Nikola, 29 godina

Mene je naprosto iznenadilo koliko je metoda jednostavna i daje rezultate. Negde za mesec dana ja sam uspeo da dodjem do povećanja od 6cm! Ja sam jako zadovoljan svojim rezultatom i moja devojka takođe!

Vanja, 31 godina

Sa rezultatom koji sam ja dobio shvatio sam da je veliki penis u seksu stvarno extra! Hvala puno!

Nikola, 28 godina

Ja sam počeo da verujem u sebe u krevetu. Ne znam da li su upalile vežbe ili neka psihologija, erekcija je postala odlična, a paliti devojku mogu satima. Zar to nije viši
 

Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

penis-mare.com
All Right Reserved

Webmasters | Live sex